Schansen met Verhaal: per – eigen- fiets in een groep met verteller mee, Verhalen van schanslocaties, van het Rampjaar, van hoe en wat en waarom Bommen Berend een route nam en zo maar over die Waterlinie was overgestoken. Je verneemt het allemaal op deze fietstochten met verteller(s) en beleeft het prachtige rivierland van de Lende en de Kuunder / Tsjonger en de moerasgebieden dat de Stellingwerven zijn en waren.

Op 18 en 21 september in de eerste Friese Waterlinie-week zijn de eerste fietstochten van dit programma. Dat zijn de Lende – Kuunder route en de Scheene – Lende route. Per fiets met verteller door Oost- en West-Stellingwerf, als je allebei de fietsroutes ‘doet’.

Op zich is er geen limiet, maar ergens is er toch een maximum aan het aantal deelnemers.

Deelnemen aan de beide fietstochten kan nu niet meer.

U kunt wel uw belangstelling voor de reeks fietstochten in 3034 kenbaar maken via info@friesewaterlinie.nl

We houden u dan op de hoogte van de (fiets-) activiteiten rondom Herdenking Rampjaar Friese Waterlinie.

Hier leest u meer over Schansen met Verhaal

1 thought on “Boeken Schansen met Verhaal (fiets) kan per nu

  1. Hallo Thea, de fietstocht van 21 september kan niet doorgaan vanwege te geringe belangstelling. In 2023 zijn er in ieder geval wel weer 4 verschillende fietstochten Schansen met Verhaal. Mocht je op de hoogte willen blijven daarvan, laat ons weten. Dan blijf je bij wat betreft de activiteiten Herdenking Rampjaar Friese Waterlinie

Stel je vraag gerust

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.